TAIDOT TUOVAT ILOA

Purjehduksen peruskurssi 2017

Tervetuloa kokeilemaan uusia ulottuvuuksia joko tositarkoituksella tai uteliaisuudesta!

Näsijärven Purjehdusseura järjestää purjehduksesta kiinnostuneille
retkipurjehduksen peruskurssin, jossa perehdytään purjehduksen alkeisiin ja vesillä liikkumisen perustaitoihin.

Purjehduksen peruskurssilla opitaan taitoja, joita tarvitaan purjehdittaessa sisävesillä. Kurssi tarjoaa oivan mahdollisuuden saada tuntumaa purjehduksen salaisuuksiin.  Kurssin ohjelma on seuraava:
●  Teoriaa:  Veneilytaidot, navigointi, kulkusäännöt, turvallisuus
●  Teoriaa:  Purjehtimisen tekniikka ja veneen käsittely moottorilla ajettaessa
●  Teoriaa:  Veneen tekniikka ja perushuollot
●  Purjehdusharjoituksia Näsinselällä kahtena iltana

Varustus
Käytännön harjoituksissa säähän sopiva vaatetus.  Pelastusliivit saa tarvittaessa käyttöön seuralta.

Ma   5.6.Veneilytaidot, navigointi, kulkusäännöt, turvallisuus, sää, luokkaopetus18-21
Ke   7.6.Veneen hallinta moottorilla ajettaessa, veneen tekniikka ja perushuollot, luokkaopetus18-21
To    8.6.Purjehduksen tekniikka, veneen hallinta ja käsittely purjeilla, luokkaopetus18-21
Ma   12.6.Purjehdusharjoituksia Näsinselällä18-21