JUNIORITOIMINTA 2017

Näsijärven purjehdusseura järjestää kesällä sekä viikon kestäviä purjehduskursseja että koko kesän ajan jatkuvaa iltatoimintaa. Seuralla on optimisti-, Zoom8- ja 380-jollia, jotka ovat helppoja ja toimivia junioriveneitä noin 15 vuoden ikään asti.

Purjehduskurssit

Alkeiskurssi 1 5.-9.6. klo 8-12
Jatkokurssi 1 5.-9.6. klo 13-17
Alkeiskurssi 2 12.-16.6. klo 8-12
Alkeiskurssi 3 12.-16.6. klo 13-17
Alkeiskurssi 4 3.-7.7. klo 10-14

Kurssit on jaettu kahteen eri taitoluokkaan. Alkeisryhmä on tarkoitettu junioreille, joilla purjehduskokemusta on hyvin vähän tai ei ollenkaan. Juniori ei vielä osaa itse purjehtia jollalla. Peruskoulun ensimmäinen luokka on kuitenkin käyty ja purjehdus kiinnostaa. Jatkoryhmäläiset ovat purjehtineet jollalla aikaisemminkin, osaavat perusasiat ja pääsevät jollalla mihin haluavat, mutta purjehdustaitojen hiominen paremmiksi houkuttelee.

Kurssien hinta on 100 €*. Kysynnän mukaan lisäkursseja voidaan järjestää juhannuksen jälkeen. Kurssi järjestetään, jos kolme viikkoa ennen kurssin alkua on vähintään 5 ilmoittautunutta. Tämän jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia ja ne laskutetaan.

Junnuillat

Lisäksi koko kesän ajan järjestetään junnuiltoja. Junnuiltoihin osallistumisen vaatimuksena on joko alkeiskurssin käyminen tällä tai edellisellä kaudella tai vastaavat taidot. Osallistumismaksu koko kesäkauden juniori-iltoihin on 50 €*.

Ti klo 16.30-19.30 Harjoitellaan erityisesti kilpailuihin liittyviä asioita. Osallistutaan Näsijärven Junnu-Cupin kilpailuihin. Kilpailujen yhteydessä päättymisaika saattaa hieman venyä.
To klo 17.30-19.30 Yleisiä purjehdusharjoitteita

*Näsijärven purjehdusseuran juniorijäsenmaksu 15 € ei sisälly kurssien hintoihin. Jos juniori ei vielä ole seuran jäsen, tulee myös juniorijäsenmaksu maksaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen n.junioripaallikko(at)gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa seuraavat tiedot: -Juniorin nimi
-Onko juniori seuran jäsen
-Mille kurssille tai toimintaan ilmoittaudut
-Syntymäaika
-Huoltajan sähköposti
-Huoltajan puhelinnumero (mielellään molempien)
-Katuosoite
-Postinumero ja -toimipaikka
-Lisätiedot (Esimerkiksi allergiat ja muut sellaiset tiedot, jotka ohjaajien pitää junnusta tietää.)

YHTEYSTIEDOT

Junioritoimintaa koskeviin kysymyksiin vastaa junioripäällikkö Heikki Alho n.junioripaallikko(at)gmail.com tai p. 050 911 9290.

Harjoituksien aikana junioriohjaajat tavoittaa numerosta 044 222 4452.

JUNIORIBLOGI

Seuran ohjaajat päivittävät tunnelmia tapahtumista junioriblogiin http://www.junnusailing.blogspot.fi.